D1 slaat van zich af


Donderdag 8 februari gingen wij voor een wedstrijd naar Ermelo. De wedstrijd begon om half 8, we moesten dus allemaal haasten om op tijd te komen. (werk, school etc.) We hadden er allemaal veel zin in, de vorige keer hadden we 3-2 gewonnen! Al hoewel ze nu wel boven ons stonden in de competitie. De eerste set wonnen we met 25-18. Vol goede moed gingen we de volgende sets in, dit mocht alleen niet baten. We gingen alle 3 de sets gelijk op, maar helaas verloren we ze alle 3. Het was super spannend en enorm pech voor ons als je kijkt naar de setstanden. ( 22- 25, 21-25 en 23- 25).

Nu hebben we 4 weken geen wedstrijd. Dus kunnen we alles op alles zetten om de volgende wedstrijden er weer volle bak tegen aan te gaan! Dit hadden we dus ook allemaal verwacht, krachttraining, rondjes lopen…….🤔 (Daan). Maar nee, er kwamen opeens verrassende appjes in de groepsapp. Dinsdag in trainingspak want er is ‘’iets’’ met de sponsor. Herjan wist zelf ook niet precies wat de bedoeling was. UHUHM. Gisteravond was het dan zo ver, iedereen in trainingspak, trainingskleding aan, want ja, we zouden maar 10 minuutjes later beginnen met trainen. Eenmaal in het Huiken moesten we allemaal naar buiten. We gingen lopen (in de kou!). Iedereen werd hier natuurlijk super vrolijk en enthousiast van. Toen kwamen we met een enorme omweg aan bij de sportschool Força Fit. Toen deed Herjan het verlossende woord: ‘’Jullie gaan kickboksen.’’ Iedereen was enthousiast, sommige iets té. En het doelwit was helaas meteen duidelijk toen Daan vroeg: ‘’Wie gaat er als eerste knock-out?’’ 😱 Het antwoord op deze vraag laat ik maar even voor wat het is. Iedereen was heel fanatiek, ook de trainer. Toch, Naomi en Belinda? 😜 Iets met opdrukken geloof ik…. Nee iedereen heeft super goed haar best gedaan en vermoeiend was het zeker. Het enige minpuntje vonden wij dat onze eigen trainers alleen maar hebben toegekeken. 😁

Op 10 maart spelen wij pas weer een wedstrijd, tegen Blok EVC DS 1. We spelen om half 5 thuis! Tot dan! (En natuurlijk nog wat leuke foto’s van ons kickboks-avontuur)

Contact opnemen met de webmaster