D1 wint clubderby


Het mocht even duren, maar uiteindelijk heeft afgelopen dinsdag 12 december de wedstrijd van het eerste en tweede team van EVV plaats gevonden. Normaliter zijn we erg behulpzaam naar elkaar, maar daar was deze wedstrijd geen ruimte voor! Het was een wedstrijd met beste pieken en dalen. Laten we meteen met ons mindere moment starten, de eerste set moesten wij (sprekend vanuit D1) behoorlijk in de wedstrijd zien te komen. Geheel eerste set liepen wij achter de feiten aan. Of dit nou te maken had met zenuwen of het tijdstip waarop onze wedstrijd begonnen was dat weet niemand. Een feit is, na 25-8 verloren te hebben dat we er wat aan moesten doen. De tweede set waren de dieseltjes van D1 warmgelopen en was het game on… lange ralleys vonden er plaats en het werd leuk spel. De punten vlogen over en weer met als resultaat 1-1 in setstanden.

Derde set slaan we liever weer even over. Wij verloren de service druk en kregen juist de service van de andere kant om onze oren. Na enige frustratie herpakten wij onszelf, maar helaas te laat om deze set binnen te slepen.

Goed, we hadden nog zo gezegd dat we niet voor een 3-2 wilde gaan… hier kwamen we toch maar snel op terug. We gaan toch zeker niet met verlies naar huis, voor niks door die sneeuw gebanjerd zeker!┬áVierde set gingen we er vol enthousiasme tegenaan. In tegenstelling van de derde set, was de servicedruk nu terug. We stonden er als een team en haalden aardig wat balletjes van de vloer. Yes 2-2 dus de kans op winst is aanwezig. Met hetzelfde enthousiasme en motivatie gingen we door wat leidde naar 3-2 winst!

As. zaterdag spelen wij onze welbekende derby tegen Blauw Wit. Om 16.30 in Oldebroek, dus wie vrij is.. kom ons vooral even supporten. Tot dan!

Contact opnemen met de webmaster