Dames 1 ten onder tegen Avior


Zaterdag 3 februari mochten wij thuis aantreden om 16:00 tegen Avior dames 2. Zij draaien redelijk in het bovenste rijtje mee en staan op dit moment op positie 3. Wij staan op dit moment op de 8e plaats. Herjan vroeg voor de wedstrijd wat we nog wisten van dit team. Hierbij kwam uit dat we toen geen goede pot hebben gespeeld en dat het toen vrij dramatisch was. Dit wilden we natuurlijk in eigen huis rechtzetten. We hebben nu een aantal wedstrijden achter elkaar gewonnen en zitten wel in een flow die we willen vast houden. Maar voor we konden beginnen was meisje B nog lang in gevecht tegen VV Alterno. Waarbij ze het nog aardig spannend maakten en de wedstrijd uiteindelijk naar zich toe trokken met 3-1 winst! Goed gedaan meiden! Wij begonnen daarom een uur later en hebben maar een aantal tosti’s veroverd om ons goed gevoed aan de wedstrijd te laten beginnen

Onze mini van vandaag was Philippine. Ze vertelde dat ze al een half jaar volleybalde en dat ze het erg leuk vond! Ze moest een keuze maken tussen voetbal en volleybal en ze had geen spijt van haar keuze om voor volleybal te gaan. Met een mooi opslag van Philippine begon onze wedstrijd.

De eerste set kwamen we goed mee en maakten we het aardig spannend. Tot Avior meerdere punten achter elkaar maakte, trokken wij aan het kortste eind en met 25-17 won Avior de eerste set. Ze waren blokkerend en qua servicedruk een stuk sterker dan wij en dat was te merken in de 2e en 3e set. Deze waren ook voor hun met 25-19 en 25-21 pakten zij de 2e en 3e set. Maar het was nog niet verloren, we wilden toch nog wel graag een punt pakken en zo begonnen we ook die set. We kregen wat meer flow en Avior kreeg minder grip op ons en daardoor konden wij deze set binnenhalen met 25-20! Ondanks een 3-1 verlies kijken we niet slecht tegen deze wedstrijd aan, er zijn nog punten voor verbetering maar we hebben ons aardig verweerd.

Op naar de volgende wedstrijd dan mogen we naar Ermelo op donderdagavond 8 februari. Waar we tegen Pauwervoll mogen spelen! Dit word vast een leuke pot want ze staan op dit moment op de 7e plek en wij op de 8e plek. Dus dat is een mooie kans om dichterbij te komen!

Contact opnemen met de webmaster