Dames 1 op stoom


Zaterdag rond 3 uur zaten wij met een drankje klaar voor de wedstrijd tegen Auto van Oort/Rebelle D2. We misten vandaag een aantal speelsters, maar met versterking van Laura en Julia konden wij er toch vol tegen aan! Daarnaast was ook de Mini van de Week, Annelien, er vanmiddag bij. Voor de wedstrijd hamerde Herjan ons  er op om servicedruk te houden en dus liet mini Annelien ons even zien hoe het moest, waarna de wedstrijd startte.

De eerste set verliep wat rommelig. We waren niet scherp genoeg en speelden niet ons beste spel. Ondanks wat slordigheden waren we wel sterker dan de tegenstander en pakten we de set met 25-20.

Ook de tweede set kwam de pass niet aan zoals het hoorde en de foutjes werden vooral aan onze kant gemaakt. Opnieuw begonnen we aan het eind van de set beter te spelen, waardoor we deze wonnen met 25-20.

De derde set liep gelijk op tot aan 15-15. Voor Marieke lag het tempo nog niet hoog genoeg: haar drie-meter aanval heeft de Top 10 beste Dunks van 2016 zeker overtroffen, want hij belandde zelfs in het netje! Het bleef spannend maar daar lieten wij ons niet door leiden en wonnen met 25-22.

In de loop van de wedstrijd lieten we steeds beter spel zien. De vierde set wonnen we dan ook ruim met 25-17, mede dankzij het top spel van Laura en Julia.

Dinsdag zullen we weer worden klaargestoomd voor de volgende wedstrijd. Dan mogen we namelijk buiten de kou in (het wordt  -1°C, brrr….). Wat we gaan doen is nog een verrassing, maar ik weet zeker dat het vriesweer er een pittige avond van zal maken!

Met 5 punten op zak kijken we uit naar de volgende pot! Deze wordt gespeeld op zaterdag 4 februari om 16:00 in ’t Huiken tegen SV Dynamo Apeldoorn D3.

 

Tot dan! Groetjes dames 1.

Contact opnemen met de webmaster