Dames 1 verslaat Dynamo


Daar zaten we dan op 6 oktober om half 3 met heel Dames 1 om de tafel, te wachten tot ook wij een teamfoto mochten/konden maken. Eindelijk was (dachten we) het team compleet, maar helaas….. we misten alsnog Alise…. (We plakken je gewoon erbij hoor op de teamfoto 😉)
Oké, na de foto was het zover. Complete focus op de wedstrijd. Daan heeft ons nog even goed toegesproken voor we de zaal in gingen en ook hadden we vandaag voor het eerst Carolien ons Talent van de Week erbij!
Voor de wedstrijd begon zeiden we tegen elkaar: Dames, IT GIET OAN!!
Ons Talent van de Week, Carolien, mocht natuurlijk de aftrap maken met haar mooie opslag en mooie pass!!
1e set; We kwamen er wel lekker in. De tegenpartij maakte veel eigen fouten, voornamelijk veel opslag fouten. Scheelde ons weer veel verdedigen natuurlijk…. Wij maakten natuurlijk ook wel een paar kleine foutjes, maar ondanks dat hebben wij deze set met een flinke winst binnen gesleept van 25-10!
Daar gingen we dan voor de 2e set. We begonnen de 2e set vol goede moed en redelijk wat enthousiasme. Alleen de spirit zakte behoorlijk weg, want wij hadden het gevoel dat het te gemakkelijk ging.. Ook in de 2e set maakte de tegenpartij aan het begin veel fouten. We gingen mee met het niveau van de tegenstander en daardoor kwamen zij met de punten steeds dichterbij . Deze set werd nog bijna spannend. Gelukkig hebben we ook deze set binnen weten te slepen!
De 3e set was in het begin een beetje een kopie van de 2e set. Nadat we elkaar weer wisten op te peppen, konden we de set toch nog met ruime winstcijfers naar ons toe trekken.
In de 4e set begon de tegenstander aardig moe te worden waardoor het voor ons gemakkelijker werd! Ze dachten Larrie deze set ook nog even moe te maken door haar van voor naar achter te laten rennen, maar dat is ze niet gelukt natuurlijk. Al met al hebben wij ze met een dik verdiende 4-0 ingemaakt!
Zelf waren ze niet zo blij… Iets over onsportief gedrag hoorde wij in de wandelgangen. De volgende wedstrijd gingen zij ons in ieder geval wel even aanpakken. Nou dames: wij zijn er klaar voor hoor! IT GIET OAN!
Volgende wedstrijd spelen wij op 13 oktober uit tegen VVH in Harderwijk om 15:00u. Enne vergeet niet;
HET IS DAMES 1! (bitches)
Joejoe

Contact opnemen met de webmaster