Dames 1 verslaat Pauwervoll

Jaja nóg een wedstrijd in dezelfde week, donderdagavond 19 oktober speelden wij om half 8 tegen Pauwervoll Dames 2, die op de 5e plek staan. Wij daarentegen, staan (overigens na deze wedstrijd) op de 8e plek. Het moest dus een zware pot worden, en dat was het zeker! En nu kan ik wel gaan vertellen welke sets spannend waren, maar dat waren ze allemaal?. De 1e 2 sets verloren we met 27-25 en 25-23, dus net niet. Nu moest het gebeuren, de 3e en 4e set moesten we winnen om nog enige kans te maken op een overwinning. Ondanks dat de tegenstander soms wel 1,5 meter de ruimte had om rechtdoor te slaan?, en regelmatig onnodige fouten, hebben we alsnog deze 2 sets gewonnen! 3e set met 25-20 (bijna makkelijk dus??) en de 4e set met 25-23. Weer een 5e set, super spannend. Onderhand zat de tribune ,voor een wedstrijd op de donderdagavond, ook redelijk vol. (Geen idee wie er zat, maar er zaten mensen!) Nek aan nek hebben we deze set weten binnen te halen met een eindstand van 16-14! En weer (ja alweer) een teamschaal, Annelies bedankt??

Aankomende zaterdag spelen we een wedstrijd tegen Avior D2, in Schalkhaar om half 7 ‘s avonds, fijne tijd!?? Dat wordt met etenstijd vertrekken…