Dames 1 weer alleen op koppositie


Na de fotoshoot met de sponsor van onze nieuwe trainingspakken Frix CrossFysiotherapie was het vrijdag tijd voor de wedstrijd tegen dames 5 van Dynamo uit Apeldoorn. Na onze 3-2 winst tegen dames 4 van Dynamo van vorige week was ons doel om met volledige punten weer terug te keren en hiermee de eerste plek weer in te nemen.

De eerste set begonnen we sterk en vol enthousiasme. We maakten weinig fouten en haalden al snel deze set binnen met 18-25. Halverwege de tweede set ging het al wat moeizamer, maar deze set hebben we alsnog gewonnen met 23-25. De derde set gingen wij veel meer fouten maken en zette Dynamo ons onder druk met hun service. Deze hebben we helaas verloren met 25-21. De laatste set hebben we ons herpakt en met volle overtuiging gewonnen met 14-25.

Na deze 1-3 overwinning was het tijd om te relaxen met een drankje. Op dat moment was onze directe concurrent Avior aan het strijden tegen dames 4 van Dynamo. Gelukkig voor ons hebben ze gewonnen met 3-2, waardoor wij ons voorlopig de eerste plek weer toegeƫigend hebben. Bij deze wil ik onze vaste supporters bedanken voor hun aanmoediging en het feit dat ze ons overal achterna reizen.

Volgende week zaterdag moeten we tegen VVH. Mede door de tropische temperaturen daar hebben we teveel punten laten liggen. Tijd voor revanche dus!! Enige positieve aan die wedstrijd was de toevoeging van Bitch aan ons team.

Op zaterdag 2 februari spelen we tegen de nummer 2 Avior. Wij hopen dat jullie allemaal weer aanwezig zijn, want we kunnen jullie aanmoediging goed gebruiken.

Contact opnemen met de webmaster