Dames 1 wint in Harderwijk

Afgelopen week speelden we een uitwedstrijd tegen VVH in Harderwijk. Zou het na de goede resultaten van de afgelopen wedstrijden deze week weer lukken om met de winst naar huis te gaan?

Ondanks de veel te warme hal, begonnen we gefocust aan de wedstrijd. De 1e set begonnen we goed waardoor we Harderwijk aardig onder de duim hadden. De set ging vrij gemakkelijk en deze hebben we dus ook gewonnen met 25-18. Meujjj!!!

In de 2e set was het wel zaak om het goede spel van begin eerste set gelijk weer op te pakken. Toch lukte dit niet helemaal,  de sterke servicedruk van Harderwijk zorgde ervoor dat de pass niet meer liep en daardoor de aanval ook niet. De voorsprong was al snel vergeven en zo kwam Harderwijk dichterbij. Na een spannend einde hebben we deze set helaas verloren met 23-25.

Geen probleem zou je denken, nog 2 sets te gaan. De 3e set begon in dezelfde opstelling. Maar helaas zat de scheids ons niet mee. Na een spannende set met veel lange rally’s hebben we helaas ook deze set verloren met 25-23. Maar we gaven niet op!

Want hier gingen we natuurlijk niet mee akkoord. Gelukkig gingen we er in de 4e set weer vol tegen aan, met succes! Deze set hebben we gewonnen met 25-22, en het werd dus weer eens tijd voor een vijfde set.

Ook de 5e set gingen we er weer vol voor. Al met al ging deze set ons niet gemakkelijk af. Toch hebben we de set weten binnen te slepen met een eindstand van 16-14. We zijn dus weer een stapje dichter bij het kampioenschap  😉

Volgende week spelen we (in een hopelijk minder warme hal) tegen Avior DS 2 uit Schalkhaar, wat nog wel eens een spannende wedstrijd kan gaan worden. Gelukkig hebben we nu support van onze nieuwe mascotte, de beer genaamd “bitch”.