Dames 2 vol adrenaline het jaar uit

Op een onstuimige donderdagavond vertrok dames 2 naar Epe. Niet wetende dat het ook een onstuimig potje zou worden. Maar daarover later meer…. De afgelopen weken pakten we hier en daar een puntje, maar tegen de nummer laatst zat er maar een ding op: winnen. Het liefst met 4-0 natuurlijk. We begonnen goed aan onze missie. Alles op de libero, luidde de opdracht. En zoals jullie inmiddels weten kunnen wij dat als geen ander. Die 1e set was dus zo binnen. Vrij eenvoudig een set winnen, het is even wennen. In de 2e set stonden we dan ook binnen no-time flink achter. Gelukkig was daar Riekie die ons met haar service terug in de wedstrijd en richting de winst in de 2e set hielp. Dat ging de goede kant op! Dan de 3e set. De altijd lastige 3e set. Het ging gelijk op, het werd zelfs 24-23 voor Ormi! Maar we bleven kalm en scoorden de 24-24, via een dikke touchébal van de tegenstander. Ondanks dat de bal ongeveer op de tribune belandde, gaf de scheids het punt en dus de set aan de thuisploeg. Weg kalmte: chaos, verontwaardiging en boosheid alom. De scheids bleef bij haar beslissing en dus zat er maar 1 ding op: wraak. Onder aanmoediging van de kwaaie koppen langs de kant, vochten de kwaaie koppen in het veld zich door de set. 19-25, ha! En zo stopten we met gemengde gevoelens 4 punten in onze zak… Voor 2019 zitten de wedstrijden erop. Zaterdag 18 januari komen we pas weer in actie, in Wezep tegen VZK d1. Tot volgend jaar!