Dames 3 wint!


Zaterdag 28 september was het dan eindelijk zo ver, de allereerste wedstrijd van het seizoen tegen Dronten (Libero’99). De afgelopen tijd hebben we wat verschuivingen in het team gehad maar nu zijn we dan echt compleet. Daphne en Marijke zijn weer begonnen met spelen en we hebben tijdelijk afscheid genomen van Marloes en Ria, die zwanger zijn. Dat krijg je nou eenmaal met damesteams😊 Emma zal een groot deel van dit seizoen aan de kant staan na een heftig auto-ongeluk, maar gelukkig is Dirma weer gaan volleyballen. Zo blijft het elke wedstrijd kijken hoe goed bezet we zijn. Helaas moesten we het deze wedstrijd wel zonder onze coach Patrick doen die moest werken. We kregen steun van Marloes en Ria die ons door de wedstrijd geloodst hebben. Ook kregen we super veel steun van het dochtertje van Jellie! Marjan deed dienst als supporter bij de rest op de bank nadat ze last kreeg van een zweepslag tijdens het inspelen. De leeftijd gaat toch wat meer opspelen..

We hebben deze wedstrijd met heel veel plezier gespeeld en dat zag je duidelijk in het veld! Er werd geslagen, geprikt en verdedigd alsof we al jaren met elkaar samen speelden. Dit belooft natuurlijk wel wat voor de komende wedstrijden. De eerste set wonnen we met 25-23 en de tweede set met 25-21. Het is overigens ironisch dat het team wat Libero heet, geen libero in het veld heeft staan. Onze eigen libero werd wel heel blij van hun naam:)

De derde set begonnen we sterk maar helaas liep het op het einde wat minder. We maakten wat meer fouten en speelden wat onrustig. Hierdoor verloren we de derde set met 25-16 maar het voelde niet alsof we slecht hadden gespeeld. We hebben in de time-outs besloten om Heren 2 maar niet na te gaan doen en geen vijfsetters te gaan spelen. We gingen dus vol voor de punten in de vierde set en dat is uiteindelijk gelukt! Het bleef behoorlijk spannend tot het einde en op het moment daar, was het aan Daphne om de laatste opslag te spelen. Helaas was ze waarschijnlijk al teveel bezig met de welbekende derde helft en kwam de bal hard in het net terecht. Hierna volgde een opslag van Libero maar die verdween ergens onder het net dus dat betekende dat we gewonnen hadden!

En dan de derde helft; de teamschaal! Onderling hebben we besloten elke teamschaal te recenseren. Tot nu staat deze op nummer 1 aangezien we nog geen andere teamschalen hebben gehad dit seizoen. We houden jullie op de hoogte!

 

Contact opnemen met de webmaster