De eerste slag!


Na een sportieve startdag waarin onze krachten, waterbestendigheid en ons brein waren getest, mocht Heren 2 weer op het veld aantreden. Ditmaal mochten we een potje volleyballen tegen VVH Heren 4. We waren ditmaal met een grote selectie, alleen Patrick, Henry en Mark ontbraken. Omdat onze middenmannen niet willen passen kozen we ervoor Remco als vervangend libero mee te laten spelen. Het was overigens een bijzondere wedstrijd voor Evert-Jan die zijn eerste wedstrijd speelde, nadat hij een jaar geblesseerd geweest is. Het voelde gelijk weer heel vertrouwd in het veld.

We stonden nog maar net op onze posities toen de eerste bal al geslagen werd. VVH had er ook duidelijk zin in en dat resulteerde in een paar lange, spannende rally’s. VVH had echter hun echte spelverdeler thuis gelaten, waardoor het spel aan hun kant snel voorspelbaarder werd. Hier hebben wij goed van kunnen profiteren. Pim, Gerard en Evert-Jan waren allemaal lekker op dreef en sloegen de ene bal na de andere bal hard tegen de grond aan. Hierdoor eindigde de eerste set met 25-14 voor ons!

De tweede set begon en eindigde precies zoals de eerste set dus daar gaan we weinig woorden aan vuil maken..

De derde set bracht opnieuw mooie aanvallen van Gerard en goede bloks van Berry. Al vrij snel werd Herjan gewisseld voor Jacco en mocht Jacco zijn eerste speelminuten maken in ons team. Een paar punten daarna kwam Sander het veld in, en maakte een sterke entree door direct de eerste twee ballen af te blokken. Opnieuw hadden onze aanvallers vrij spel, waardoor deze set eindigde in 25-16.

De laatste set werd er vooral goed gestreden voor die laatste punten, die toch belangrijk zijn in de competitie, zoals wij afgelopen jaar geleerd hebben. Iedereen deed er nog een schepje bovenop en er waren mooie reddingen te zien. Er was zelfs even sprake van een botsing tussen Wim en Sander maar dat liep gelukkig goed af, anders hadden we wel een probleem gehad.. Uiteindelijk werd deze set 25-14 en hebben we alle punten behaald!

26 september mogen we om 21:30 in Nijkerk, gaan we daar supporters zien? We zullen het nodig hebben op het late uurtje!

Contact opnemen met de webmaster