De paarse vloer…


Man man man, we zitten met dames 1 behoorlijk in een neerwaartse spiraal. In het begin van het seizoen ontstond er op de een of andere manier een weddenschap tussen Herjan en Belinda. Dit ging over de kleur van de vloer in Vaassen. Herjan dacht dat het een blauwe vloer zou zijn en Belinda wist het zeker dat het paars was. Eindelijk was het dan zo ver, het moment van de waarheid en de ontknoping van de weddenschap. Uiteindelijk bleek Belinda gelijk te hebben (uiteraard 😜).

Wij waren met z’n allen zo onder de indruk van de paarse vloer dat er de eerste set helemaal niet op de bal is gelet, iedereen staarde vol verwondering naar de paarse vloer. Dit resulteerde dan ook in een dramatische 25-12 winst voor Blok EVC. Die 12 behaalde punten kwamen door service fouten van Blok EVC en dat wij per ongeluk de bal goed terug kopten (aangezien we naar beneden keken). Daar waren de tegenstanders zo van onder de indruk, dat er niet eens verdedigd werd en de bal zo in het veld viel.

Vervolgens was Herjan diegene die als eerste weer bij de les was. Hij vond de vloer lang niet zo interessant als wij dat vonden. Tijdens de setwissel kregen we te horen dat het nu klaar was en dat we moesten doen waar we voor gekomen waren. Voor diegene die niet weten wat we doen, wij volleyballen over het algemeen. Deze set lukte het aardig. Het was met vallen en weer opstaan. Uiteindelijk hebben we na een lange tijd voor te hebben gestaan, de set alsnog weggeven met 25-22 winst voor Blok EVC.

Toen de derde set aanbrak was iedereen het zat om te verliezen. En werd er besloten dat we er (nu pas) voor zouden gaan. Het mocht echter niet baten want deze set verloren we met 25-17. Blijkbaar waren we te laat begonnen met serieuze dingen doen. De vierde set werd uiteindelijk een soort oefenpotje (wel met het oog op leuk en goed spel), omdat er nogal wat gewisseld. Deze laatste teleurstellende set werd afgesloten met de winst voor Blok EVC met 25-15.

Aanstaande vrijdag gaan we voor de herkansing. Nou maar hopen dat de vloer geen vreemde kleur heeft, anders wordt dat ook een teleurstelling. Maar goed, daar gaan we niet vanuit aangezien we al eens eerder met winst uit Apeldoorn zijn vertrokken.

Jullie horen binnenkort meer van ons 😉

De groetjes en joejoe

Contact opnemen met de webmaster