Dubbel feest in Apeldoorn!

?  Vrijdagavond 28 oktober om half acht stonden we klaar om te vertrekken naar Apeldoorn, waar onze wedstrijd tegen s.v. Dynamo D3 op het programma stond. Onderweg bij de Shell in ’t Harde zagen we ineens een niet te missen, grote, groene tas. Daar stond Antina op ons te wachten. Welke auto haar op zou pikken, wisten wij eigenlijk niet. Onze auto deed dus maar een rondje van de zaak door ’t Harde om onze onmisbare spelverdeelster op te halen ?. Weer bij het tankstation aangekomen was ze inmiddels al door onze teamgenoten opgehaald. Dus gingen wij in volle vaart richting Apeldoorn.  Na een drankje en een korte bespreking volgde de warming-up in de vorm van een kilometers lange tocht naar de kleedkamers, waar we ons klaar maakten voor deze pot!

In het begin van de eerste set ging het behoorlijk gelijk op. Toch wisten wij een goede servicedruk te houden en lukte het ons om de set naar ons toe te trekken: 23-25. De tweede set zaten we minder goed in de wedstrijd en ondanks enkele wissels wisten we het spel niet op te pakken en verloren we de set met 25-19. De derde set begonnen we met een achterstand. Gelukkig kwamen we weer op gang en speelden we als een echt team. Ons spel werd beloond met een 24-26 winst.  Deze lijn trokken we door in de vierde set. Met sterke services en een goede verdediging scoorden we veel punten en begon Dynamo meer fouten te maken. We bouwden een mooie voorsprong op en eindigden de set met 17-25. Daarmee wonnen we de wedstrijd met 1-3.
Omdat Anita en Antina deze week beiden jarig zijn, werden we na de wedstrijd getrakteerd op twee heerlijke taarten?. Om twaalf uur werd Antina’s verjaardag feestelijk ingeluid met verjaardagsliedjes waarmee de hele kantine volop meezong?. Een goed begin van het weekend! Met 4 punten op zak gingen wij tevreden weer terug naar Elburg.
Onze volgende wedstrijd spelen we op donderdag 3 november om 21:00 tegen VV Alterno D5 in ’t Huiken.