Dubbele punten voor Dames 1


Na een lekker vrij weekend en een avond heerlijk sushi eten was het weer tijd om aan de bak te gaan. En hoe dan. Een wedstrijd tegen de nummer 1 Auto van Oort/Rebelle dames 2. Om de platte kar nog een beetje in het zicht te houden is het van groot belang om nu punten te pakken. Gelukkig was onze nieuwe mascotte “bitch” aanwezig om ons aan te moedigen.

De eerste set begonnen we scherp en met veel enthousiasme. Met een goede servicedruk hebben we de tegenstander onder druk gezet. Ook aan het net werden de ballen er flink ingeslagen. Deze set hebben we binnen kunnen halen met 25-23. De tweede set begonnen we ook goed, maar gingen we wel meer fouten maken. Met vechtlust van onze kant hebben we ook deze set gewonnen met 25-22. De derde set was minder spannend en hebben we gewonnen met 25-15. Op naar de vierde set. Daan vertelde ons nog maar even dat het winnen van deze set dubbele punten op zal leveren (nooit geweten). Punten die we wellicht aan het einde van het jaar hard nodig gaan hebben. Met de 5 punten binnen handbereik en nog maar een paar punten te gaan in de laatste set serveert iemand netjes een korte bal binnen de 3….. alleen helaas wel aan de verkeerde kant van het net. OEPSIE. Na een time-out van Daan om weer onze focus te pakken maken we de laatste punten en kan het feestje beginnen. Het was echt een fantastische wedstrijd. Alles ging zoals het moet en we hopen dat het publiek heeft kunnen genieten van een mooie wedstrijd. Wij willen het publiek bedanken voor de aanmoediging en zien jullie graag terug bij onze volgende wedstrijden.

Volgende week spelen we uit in Nunspeet tegen Hellas dames 1. We hopen ook hier het mooie spel en het goede gevoel voort te zetten. En zoals sommige mensen zeggen IT GIET OAN! Meujjj!

Contact opnemen met de webmaster