Een nieuwe uitdaging…

Op donderdag 3 november verzamelden wij voor de wedstrijd tegen Alterno uit Apeldoorn. Na hun overtuigende overwinning op dames 2, de week voor onze wedstrijd, waren we wel wat gespannen. Na wat rennen en vliegen meldden we ons om 8 uur in ’t Huiken voor een drankje en de voorbespreking. Na de motiverende woorden van onze trainer gingen wij gewapend met twee libero’s de zaal in. Helaas had Alterno hetzelfde briljante idee, daar ging onze strategie.

Zoals altijd liet Alterno tijdens het inslaan zien wat zij in hun mars hebben. Bij ons wilde het allemaal nog niet zo lopen, maar vol goede moed begonnen wij aan de eerste set. Meteen vanaf het begin hadden wij Alterno onder druk. Vooral een goede service en onze gevarieerde aanval zorgden ervoor dat wij de eerste set wonnen met 25-19. In de tweede set hebben wij dit netjes voortgezet en wonnen we met 25-18. Na twee sets hadden we inmiddels een comfortabele voorsprong. Vol enthousiasme begonnen we aan de derde set.  Ook in deze set was een goede service en aanval aanwezig. Daarnaast stond onze verdediging als een huis. Prachtige prikballen van Alterno werden snel door onze verdediging opgemerkt. Al snel stond er 25-11 op de borden en hadden wij ook deze set binnen. Helaas verliep de vierde set iets minder positief. Hier kunnen we lang of kort over praten, maar deze set hebben wij helaas verloren met 17-25.

itson

Aangezien we nog geen enkele wedstrijd hebben gewonnen met 4-0, begonnen onze supporters al te denken dat wij doen aan match fixing. Voor ons een duidelijke en leuke uitdaging die wij graag aan gaan: een wedstrijd winnen met 4-0. Voor onze volgende wedstrijd reizen we af naar Ermelo voor een leuk potje volleybal tegen de nummer 2. Pauwervoll staat met evenveel wedstrijden 1 punt op ons voor. Een mooie kans om belangrijke punten mee naar Elburg te nemen. Tot de volgende keer!