EVV H2 ramt Blauw-wit de zaal uit!!!

Hallo allemaal, na een pauze van 3 weken (we zaten even in een dipje en de overwinningen wilden dus niet vlotten) hier weer eens een verslagje van ons. Zaterdag 11 maart was het zo ver. We moesten uit naar Oldebroek. Helemaal compleet waren we erop gebrand om ons even te revancheren voor de nederlaag die we thuis tegen deze kerels hadden geleden. Omdat we toen niet compleet waren, konden we ons beste spel dus niet laten zien.

Eerste set:

We begonnen wat nerveus aan deze set. Dit kwam mede doordat er een kampioenswedstrijd in het veld naast ons aan de gang was en het publiek een klein beetje veel lawaai maakte. Hierdoor liep de communicatie niet zo vlotjes. Blauw-wit liet zich minder imponeren door dit stormachtige geluid en wist de set met een nihil verschil naar zich toe te trekken: 25-23.

Tweede set:

Deze set begonnen we gelijk scherp. Onze coach René wilde niet graag verliezen uit in Oldebroek (wie wil dat eigenlijk wel??) en had ons dus even vermanend toegesproken. Opeens leek alles te kloppen aan onze kant en wisten we met soms geniaal aanvallend spel Oldebroek helemaal zoek te spelen. Dit was ook te zien in de eindstand van deze set: 25-11 voor ons.

Derde set:

Blauw-wit wilde deze set laten zien dat ze er nog waren, maar dat lukte niet. H2 was helemaal los en kwam ook deze set nauwelijks in de problemen. Het enige nadeel was dat we Blauw-wit wel erg dichtbij lieten komen, maar dat weerhield ons er niet van om ook deze set te winnen: 25-21

Vierde set:

Het was eindelijk zover. Na veel nederlagen in de jeugd tegen deze jongens konden we eindelijk eens een overwinning boeken tegen ze. De middenman van Oldebroek (klasgenoot van sommige van onze jongens) kwam Sibren, die enorm in vorm was, niet voorbij en toen Patrick ook nog eens met fantastische aanvallen begon te strooien, was het zeker. De overwinning was voor ons en dus wisten we de wedstrijd in stijl af te sluiten: 25-18.

Uiteindelijk was het dus een enorm geslaagde avond voor H2 waarin we weer ongeslagen wisten te blijven, voor de TIENDE!!! keer op rij.

H2 bedankt de volgende personen: – René voor het coachen – De klasgenoten van Ferdinand, Ference, Patrick en Sibren voor hun fantastische support – De TOA van scheikunde van het LFC die speciaal voor Ferdinand ons kwam aanmoedigen – De familie Tadema en Eva (de vriendin van Ference) voor hun steun vanaf de tribune – De vrienden van Evert-Jan die ook waren komen kijken (Zelfs bij uitwedstrijden trekt H2 nog veel publiek!!!)