EVV MB1 nog steeds in de race voor het kampioenschap

Afgelopen zaterdag stond de uitwedstrijd tegen Swift ’64 MB1 op het menu voor onze dames. Het team dat helaas niet compleet was, vanwege de blessure van Jessika, vertrok vol goede moed naar Swifterbant gezien de uitslag van de vorige ontmoeting(3-1 winst).

Eerste set: De dames begonnen de 1e set er goed en al snel stonden ze ruim, mede dankzij strakke services en goed samenspel, voor op Swift. Deze set werd dan ook zonder al te veel moeite afgerond in het voordeel van EVV. 25-16

Tweede set: Deze set begonnen de dames weer sterk en stonden snel voor. Helaas kon Swift terugkomen en zelf een voorsprong opbouwen van 2 punten. Deze voorsprong werd behouden tot een stand van maar liefst 23-21 voor Swift. Mede dankzij een bijziende scheidsrechter liep het spel van MB1 niet lekker, maar door goed gebruik van time-outs en zelf nog een wissel trok MB1 uiteindelijk toch aan het langste eind na zeer benauwde momenten voor de coach. Stand voor deze set: 28-26!!

Derde set: Deze set was eigenlijk een herhaling van de 1e en MB1 kon halverwege de set weer een voorsprong pakken waardoor deze set met relatief weinig moeite weer gewonnen kon worden met 25- 18

Vierde set: De set begon met een zeer verassende opstelling: Adeline ging namelijk spelverdelen in plaats van de vermoeide Anne. Tot grote verassing van zowel Anne als van de coach ging dit eigenlijk wel aardig omdat Swift totaal gebroken was en geen bal meer over het net kreeg. Er was dus geen reden tot ingrijpen in deze ‘vreemde’ opstelling en de set kon zeer gemakkelijk binnen gehaald worden met maar liefst 25- 11

Dus weer een prima resultaat voor de dames die dankzij deze dik verdiende overwinning nog steeds in de race zijn voor het kampioenschap. Als EVV MB1 kampioen wil worden zal Langhenkel MB1 nog 2 sets moeten verliezen indien EVV MB1 alles met 4-0 weet blijven te winnen.

Kom daarom op 08-04-’06 allen naar het Huiken om dit fantastische team aan te moedigen bij hun laatste wedstrijd van dit seizoen tegen N.V.C MB1. U bent van harte welkom vanaf 15:30

EVV MB1 wil de volgende personen graag hartelijk bedanken: – Mevr. Tiemens, Mevr. Van der Wijk en Mevr. Hengeveld voor het rijden. – De scheidsrechter ondanks sommige dubieuze beslissingen.