EVV-Oliebollenmix-toernooi 2018


Het laatste hoogtepunt en tegelijkertijd de afsluiting van een mooi volleybaljaar 2018 nadert voor EVV:

Het 22e EVV-Oliebollenmix-toernooi

Zal worden gehouden op donderdagavond 27 december in gemeenschapscentrum ’t Huiken. De aanvangstijd is 19.00 uur.

Er kan worden deelgenomen door spelers uit de heren en dames senioren, recreanten, A-jeugd, sponsoren en overige leden die niet bij een team ingedeeld zijn. EVV leden mogen een introducé meenemen die 16 jaar of ouder is.

De opzet is zoals altijd om alle deelnemers te “mixen” om op deze manier eens niet uitsluitend met je eigen teamgenoten in het veld te staan. Hiermee hopen we dat de onderlinge band van de EVV’ers versterkt wordt.

Tijdens de toernooiavond houden we zoals elk jaar een grote verloting met prachtige prijzen. Er wordt gezorgd voor heerlijke hapjes en uiteraard echte oliebollen.

De aanvoerders of trainers zullen binnenkort in hun teams inventariseren wie er mee wil doen. Als je niet tot een team behoort of als je niet bent gevraagd, maar toch mee wilt doen, stuur dan even een berichtje aan toernooien@evv-elburg.nl

Mochten er nog mensen enthousiast zijn geworden en niet gaan volleyballen. Dan is een helpende hand van harte welkom. Taken als standen opschrijven, loten verkopen, prijsjes nummeren, hapjes serveren, etc. Hulp is dus welkom!

Contact opnemen met de webmaster