Heren 2 niet te stuiten in 2006!!

Donderdag 2 februari was het weer zo ver. We moesten weer eens een thuiswedstrijd spelen. Het team was weer helemaal compleet, na het korte ziektebed van Martijn, en met een volle tribune achter ons begonnen we met het nodige zelfvertrouwen aan de wedstrijd. De eerste set begonnen we de wedstrijd uitstekend. Al snel stonden we met 7-1 voor en er leek dus geen vuiltje aan de lucht. Helaas dachten we te gemakkelijk over de wedstrijd en door onnodige persoonlijke fouten kwam libero weer terug in de wedstrijd. Uiteindelijk wisten we de eerste set toch nog naar ons toe te trekken.

De tweede set ging het allemaal veel beter en deze haalden we dus ook gemakkelijk binnen. Het begon erop te lijken dat het een makkelijke avond zou worden voor ons.

Maar door de weinige tegenstand in deze set dachten we er te makkelijk over aan het begin van de 3e set. Onder luide aanmoedigingen van het voltallige Dames 2 team knokten we ons in deze moeizaam verlopende set terug van een 17-11 achterstand. Dit hadden we voor een groot gedeelte te danken aan een fantastische servicereeks van onze buitenman Patrick. Ook deze set wonnen we gelukkig weer. Ook dankzij het tactische coachwerk van Kees.

De vierde set waren we weer niet helemaal in vorm, en onder veel gemopper van de tegenstander op Bertus moesten we vechten om deze set alsnog te behouden. Dit lukte en zo was de eerste 4-0 van dit seizoen en de 5e overwinning op rij een feit!

Volgende week hebben we een uitwedstrijd in Hattem om 21.15, maar op 16 februari spelen we om half 8 weer thuis tegen Vaassen. We hopen natuurlijk weer op heeeeeel veel publiek!!! Tot dan!!