Heren 2 ook succesvol op het zand!


Ook dit jaar werd het Beachvolleybaltoernooi gehouden op het Schootsveld in onze hometown Elburg en uiteraard was Heren 2 aanwezig, ons middenduo (Evert-Jan en Berry) deed mee als Beelen & Auee in de categorie Heren laag.

Helaas zijn er alleen nog notities terug te vinden van de eerste zaterdag wedstrijd van Beelen & Auee, wij vermoeden dat de rest van de notities weggewaaid zijn..

Het was om half tien al prachtig weer, tijd om een lekker balletje te slaan tegenover de heren van Goudriaan & Timmer die in het blauw waren en een mooie kleurencombinatie maakten met Berry en Evert-Jan, die in het rood waren. Misschien hadden Evert-Jan en Berry dat ook opgemerkt en waren ze daarvan van slag want er gingen aardig veel ballen in het net die daar niet hoorden. Het toegestroomde publiek hielp ze een handje door ze aan te moedigen en dit werkte blijkbaar aangezien ze ineens wél goed gingen spelen. Er kwamen uitstekende bloks, goede aanvallen die Goudriaan & Timmer niet konden pareren en een duel aan het net die gewonnen werd door de EVV’ers. De tegenpartij, het blijven voetballers, probeerde de bal met de voet te redden waarna de bal met een sierlijke boog bijna Eric van zijn stoel mepte. Goudriaan & Timmer besloten daarna een andere tactiek te gebruiken en zette Evert-Jan en Berry aan het werk door met slimme balletjes te strooien. Dit leidde tot een zware netfout van Evert-Jan die even flink baalde maar daarna keerde de rust terug bij de twee. Er kwamen goede reddingen en de sfeer was gezellig maar competitief. Hoewel de pass bij Goudriaan & Timmer niet heel best was, bleken ze ineens wel goed te kunnen slaan. De wedstrijd werd afgesloten met een eindstand van 1-1. Uiteindelijk zijn de heren toch poulewinnaar geworden en hebben ze nog de finale gespeeld tegen Lipke en Lipke die ze gewonnen hebben met 2-0!

Contact opnemen met de webmaster