Heren 2 ten onder tegen Pauwervoll

Zaterdag 15 november was het zover. EVV H2 speelde een thuiswedstrijd tegen HSC Hierden, of nee, dat leek zo omdat de helft van Pauwervol H1 van Hierden af komt. We hadden allen zin in deze wedstrijd om onze goede reeks door te zetten. De eerste set speelden we niet onze beste set van het seizoen. Maar door een verlies van 23-25 zagen we wel onze kansen in de volgende set, als we ons eigen niveau konden halen. Helaas was dit niet het geval. De tweede set ging kansloos verloren. Onze tegenstanders vonden het alleen maar mooi omdat de spelverdeler van EVV H2, Erik de Man, ex Hierden speler is. In de derde set kwam ons nieuwe talent het veld in, Boris Held van JB1. Hij was het enige positieve puntje van de wedstrijd. Maar ondanks dit talent ging de 3e set ook verloren. De vierde set probeerde we alles er nog aan te doen om een punt in Elburg te houden, maar dit was ook een onbegonnen zaak. De setstanden van set 2, 3 & 4 waren zo dramatisch dat ik deze u wil besparen. Wij konden als H2 niet ons niveau halen en dat was echt nodig om onze degelijke tegenstander van Pauwervol te kunnen verslaan. Deze wedstrijd moeten wij snel vergeten en verder kijken naar volgende week tegen Renswouw.