Heren 3 en de Groningse ervaring


Afgelopen zaterdag 21 september zijn we de competitie in de 3e klasse weer begonnen.  De selectie bestaat dit jaar uit 11 man. We hebben flinke verjonging gekregen, door het aantrekken van Jelmer en Joost. De contractbesprekingen waren niet eenvoudig, maar we zijn er toch uitgekomen. Henry heeft een transfer naar H2 weten te bemachtigen en speelt in de 1e klasse. Henry, veel succes namens ons allen.

 

Maar ja, zoals het een echt “laagste team” betaamt hebben we nog geen training volledig kunnen afwerken voor die 1e wedstrijd. Dus ingespeeld???

We hebben met onze nieuwe bloedfanatieke trainer/coach afspraken gemaakt over het nieuwe seizoen. We mochten 1,5 uur in zaal 10 plaatsnemen en kregen een professionele presentatie in powerpoint voor onze kiezen. Nieuwe systemen, posities etc. “Dit duurt nog wel ff voordat alles geland is“, was de meest gehoorde kreet.

 

En toen de 1e zaterdag. Van de 11 heren, hadden we gelijk 5 afmeldingen. Ziehier het voorziene oog van onze TC. Je hebt een groot team nodig als 3e herenteam. Niet getreurd, we konden gelijk 2 man inhuren. Herjan was beschikbaar als speler/coach en onze Snuif als allrounder.  De Groningse ervaring mocht gelijk 3 sets spelen, méér dan het afgelopen jaar in de 1e divisie.

De opdracht van de coach voor vandaag: “maak plezier in het veld”.  Dat hebben we gedaan met als resultaat een klinkende 4-0 overwinning op Libero 4. ( 25-18, 25-19, 25-10, 25-17).

Al met al een uitstekende start en dat smaakt naar meer. Volgende wedstrijd is ook weer thuis: zaterdag 5 oktober om 12.00 uur tegen de buren uit Wezep. We hopen op een goed gevulde tribune.

 

Namens H3

Henk de Man

Contact opnemen met de webmaster