It giet oan 


Altijd lastig, Dynamo uit op vrijdagavond 21.00u. Maar wij laten ons niet kennen! Na vorige week geproefd te hebben hoe een overwinning voelt, wilden wij daar natuurlijk meer van! Het is natuurlijk makkelijk zeggen dat wij bovenaan staan na 1 competitie wedstrijd. Maar we houden dit wel eventjes vast. Althans, tot nu toe  🙂 Ze zeggen wel eens, op je hoogtepunt moet je stoppen. Maar dit zijn wij natuurlijk niet van plan.

Met 1-3 winst zijn wij weer naar Elburg vertrokken. Eerlijk gezegd ging het ons niet gemakkelijk af. We verloren de eerste set, dit door wat eigen onhandige foutjes! Gelukkig herstelde zich dit de volgende set, waardoor wij deze wonnen. Foutloos hebben wij zeker niet gespeeld. Maar waren gelukkig Dynamo D4 nog wel de baas.

Met al onze energie gingen we door. Hierdoor sleepten wij ook de derde set binnen. En dan spookt bij iedereen door het hoofd, laat het alsjeblieft geen vijfsetter worden op vrijdagavond laat. De oogjes van onze jonge meiden werden al wat kleiner.

De laatste set was, denk ik, de beste set van ons. Al met al.. het ging niet gemakkelijk, maar we gaan naar huis met 4 punten. Dit geeft ons voor nu de eerste plaats met 2 wedstrijden en 9 punten.

De sfeer zit er in ieder geval goed in dit jaar! De ouderen leren de jongeren wat in het veld, en de jongeren leren de oudjes wat snapchat-kunstjes. Aan de gezelligheid ligt het dus niet komend seizoen!!!

Op naar volgende week. Dan zijn we weer in ‘t gerenoveerde Huiken te zien! Tot dan.

Contact opnemen met de webmaster