Jaarlijks koe-kalf toernooi voor de mini’s


Afgelopen vrijdag was het weer tijd voor het jaarlijkse koe-kalf toernooi voor de mini’s. Bijna 35 kinderen hadden zich opgegeven voor dit toernooi dus het beloofde een spannende strijd te worden.

Vanaf 17:30 kwamen de mini’s langzaam de sporthal binnen druppelen. Ze waren allemaal toch wel erg benieuwd bij wie ze in het team zouden zitten die avond. Daarna konden de kids nog even hun ouders uitleggen hoe ze moesten serveren en onderarms spelen. Nadat iedereen goed was warm gespeeld begon om 17:50 de eerste wedstrijdronde. Er werd fanatiek gespeeld en de kinderen gingen voor iedere bal. Maar ook aan de sportiviteit van de ouders ontbrak weinig! Ballen werden op de meest moeilijke posities gevangen en ook erg tactisch terug gegooid. Het waren allemaal spannende wedstrijden en het duurde erg lang voordat er een veld leeg gespeeld was.

Nadat de 16 teams hun wedstrijden hadden gespeeld was het tijd voor de prijsuitreiking. Het was een spannende strijd in beide poules. In poule 1 ging de strijd tussen team 2 en team 5, uiteindeljk wist team 2 er met de medaille vandoor te gaan. In poule 2 was het ook een spannende strijd tussen 2 teams. Daar ging tussen team 15 en 16, maar team 15 had net één puntje meer en daardoor gingen zij er met de medailles vandoor.

Zoals Kay aangaf aan het einde van het toernooi kunnen we als EVV trots zijn op deze groep mini’s en ouders. Dat bijna de helft van de mini’s meedoet aan dit toernooi zegt heel veel over de betrokkenheid van de ouders bij de sport van hun kinderen.

Allemaal bedankt voor jullie deelname.
Uiteraard zullen we volgend seizoen weer een toernooi organiseren!

Hierbij ook nog een aantal foto’s

Contact opnemen met de webmaster