Late avond in Schalkhaar


Ja het is alweer een tijdje geleden (oeps), maar 20 oktober speelden wij met Dames 1 een van onze favoriete wedstrijden. ‘ s Avonds laat uit in Schalkhaar tegen Avior D2. Ik zou het even netjes houden, dit was een vrij waardeloze wedstrijd. In de eerste set kwamen we op magische wijze door een paar onnodige fouten hier en een paar opstellingsfoutjes daar op een achterstand van nou ja ongeveer 13-1 ofzo tsss pfff. Nou inderdaad tadaa we hebben de eerste set verloren met 25-19, niet eens zo slecht toch  😉 En wij dachten, dit gebeurt ons niet nog een keer, dus de 2e set hebben we gestreden alsof ons leven ervan af hing. Het heeft geholpen want we hebben de set binnengehaald met een mooie 26-24. Waarom makkelijk doen als het moeilijk kan?! Avior dacht dat kunnen wij ook… hoppa 3e set 24-26 verloren. Wij gaven natuurlijk niet op en de laatste set was een spannend setje. Met joelend publiek op de tribune en veel geschreeuw eindigde deze set dan ook in 23-25. 1-3 dus…we zijn dus niet meer ongeslagen.

Wat doe je als je een wedstrijd hebt verloren onder etenstijd… juistà McDonald’s chappen natuurlijk  🙂 Dit zat ons ook weer lekker mee, want we konden weer een eeuwigheid op onze McNuggets wachten. Ik zal jullie ‘ns even een leuk weetje over Daan vertellen. Onze geweldige coach heeft een voorliefde voor origami (jaja … die papieren figuurtjes vouwen…). Toen iedereen eindelijk vredig zat te eten had Daan z’n eten al op. Nou, op je dienblad ligt altijd zo’n mooi papiertje. Daan begon te vouwen en te vouwen en voordat we het wisten had Daan een kraanvogeltje gemaakt (wat heeft die man toch veel talenten hè). Het leuke was dat dat beesie ook nog es z’n kop kon bewegen… nou net magie toch?

Het volgende op de planning is de wedstrijd tegen Auto van Oort/Rebelle D2. We verwachten een erg spannende wedstrijd met hopelijk een mooie uitslag (ooh stukjes schrijven blijft ook lastig he).

Contact opnemen met de webmaster