Misstanden in ’t Huiken


Heeeyyy Henoch👋🏼

Ook ik was van de partij met de snertactie, (dat zijn de voordelen van algemeen lid, je mag meedoen met de snertactie💁🏼) Gezellig met nog een paar “oud gedienden” en kids hadden wij de eer om in de stad te venten🍵. Met de bakfiets vd HEMA, door de straatjes en steegjes van het altijd mooie Elburg⛪️🏚🏛 Uiteraard weer de veel gehoorde excuses als “ik heb net een pan op staan” (Ik dacht op een gegeven moment, nog 1x en ik vraag of ik mag proeven😋) maar de meest opvallende was toch “volgens mij hebben we het gisteren gegeten… “(Hoezo “volgens mij”😳) Toen de zoveelste zei “ik lust het niet😨” bedacht Mats (zoontje van Marloes) Waarom ook geen pizza🍕🍕dat lust toch iedereen!?? Dus bij deze…. Volgend jaar een diepvriespizzaatje😋🍕? Uiteindelijk wel 23 dozen verkocht☺️👊🏼

Gisteren heb weer eens een bekerwedstrijd mogen aanschouwen. Ik was iets laat en had bijna geen plek meer🙀 wat een hoop mensen (veel mannen vooral, maar daar heb ik verder geen mening over😜) Ook de “herrie makers” 🗣waren van de partij, gezellig🎊,maar dat had ik al gehoord, buiten zag ik ook allerlei mannen in witte pakken lopen🤔 ze hadden allerlei apparatuur📟🎚 mee. Dit bleken decibelmeters te zijn…., het uitsterven vd naaktslak🐌en de kruisspin 🕷schijnen in het geding te zijn…. Zoveel herrie🙉 jaagt dit soort dieren weg, ik ben benieuwd naar de resultaten📝📉

Maar wat een leuke pot, ze waren net ff beter, maar jullie zijn zeker niet weggespeeld💪🏼 wat mij betreft had er wel een setje voor jullie in gezeten! En wat een leuk een taaltje zeg dat “Hengeloooos”. Ik hoorde het publiek opeens roepen “hup webtooon” ach zo schattig😍. Aan de bar stond ik naast 1 van hun, je raadt nooit wat hij bestelde… “Mag ik 2 cooooolaa”🙈. Ik haakte daar uiteraard gelijk op in, maar deze aardige, ietwat verlegen jongen, vond het accent zelf wat dommig 😕 over komen en wilde er het liefst vanaf… Ik dacht even aan de accenten hier uit de buurt “bin ie nog noar ’t Huuken ewes, afgelopn weeke? Klinkt ook niet echt intelligent🙊

Maar ik brei er een eind aan, ik moet nog een melding maken bij Meldpunt kindermishandeling… De kinderen “Blaas” en “Pruis” heb ik om 22.30 nog in ’t Huuken gezien😎 dat kan toch niet😧

Misschien tot zaterdag, ik heb “orders” om wat vaker te komen😁

Groettiesss marieke🤗

 

Contact opnemen met de webmaster