Mooie en noodzakelijke overwinning Heren 2

Heren 2 heeft afgelopen zaterdag in eigen huis een mooie overwinning geboekt op N.V.C. uit Nijkerk. Deze overwinning was ook wel noodzakelijk, omdat Heren 2 na een aantal verliespartijen op rij inmiddels de rode lantaarndrager was geworden in de competitie. Met de 4-0 overwinning is het team 2 plaatsen gestegen en staat halverwege de competitie 10e.

Het 2e team heeft nogal eens problemen om vanaf de eerste set gelijk scherp aan de wedstrijd te beginnen, maar afgelopen zaterdag was hier geen sprake van. De eerste set werd met 25-16 gewonnen. In de tweede set werd Nijkerk sterker en keek EVV lang tegen een punt of 4 achterstand aan, maar aan het eind was het toch de thuisploeg die er met de set vandoor ging. In de derde en vierde set bleef EVV veel strijd leveren en mede door uitstekende punten van Niek Pruis en Matthias Haalstra werden ook deze sets binnengehaald. Het is de eerste 4-0 overwinning en ook pas de tweede thuis-overwinning, maar het vertoonde spel geeft vertrouwen richting de tweede competitie-helft die, na een korte winterstop , al op 3 januari begint. Dan staat de lastige thuiswedstrijd op het programma tegen koploper OMS.