On the road met D1


Nog voor de mini’s stonden wij al voor ’t Huiken om op weg te gaan naar Dieren.  De wedstrijd van vandaag moest al om 11 uur gespeeld worden! Echte mini tijden dus..  Ook in Dieren was nog niemand te bekennen. De kantinejuf gaf aan niks te weten over een volleybal wedstrijd om 11 uur. Erg veelbelovend dus…
We zijn niet voor niets zo vroeg opgestaan, dus eerst een bakkie pleur. Ook Herjan en Petra ( die ons uit de brand wilde helpen, super!!!) schoven aan. We zijn compleet! Herjan verraste ons met heerlijke koeken. Ondertussen liep de kantine vol met mensen van de gehandicapten sport. De koeken van Herjan waren erg in trek bij deze mensen en we kregen daardoor van de voorbespreking weinig mee ( te veel prikkels voor ons)!

Inmiddels wakker en klaar voor de wedstrijd,  gingen we met volle moed richting de kleedkamers om ons voor te bereiden. Eenmaal op het veld aangekomen zijn we klaar voor de wedstrijd, we hebben er zin in!
De eerste set was een pittig begin van de wedstrijd. Er werden veel lange rally’s gespeeld, waarbij wij aan het langste eind trokken. De eerste set is binnen met 25-17. In de tweede set begonnen we goed. Het spel werd goed verdeeld door Petra, waardoor we mooie ballen in konden slaan. Het ging een lange tijd gelijk op en vanaf punt 15 sloegen wij een gat. Ook deze set is binnen met 25-20.

Dan die belangrijke derde set. Een slecht begin voor ons. We stonden zelfs 14-20 achter. Na een goede service beurt van Rianne stonden we weer op gelijke hoogte. Uiteindelijk hebben wij de set kunnen winnen met 25-22. Goede strijd geleverd! De vierde set kunnen we kort over zijn. Het was een kers onder de taart, verloren!

We zijn met een mooie 3-1 en 4 punten in de pocket weer op weg naar Elburg.

Groeten vanaf de A50,
Dames 1

Contact opnemen met de webmaster