Startdag 2017


Beste EVV-ers,

Zaterdag 9 september is het weer zover. De “startdag”, de officiële opening van het nieuwe volleybalseizoen.

 

Programma:

We hebben wederom vanaf 09.00 uur een programma samengesteld voor elk team: een training, een oefenpotje onderling of een wedstrijd tegen een andere vereniging. Daarnaast gaan we als vanouds op de foto als team en als speler. Jullie trainer is van het programma inmiddels op de hoogte. Voor verdere details verwijs ik naar hem of haar.

Voor de allerkleinsten is er een springkussen geregeld in de concertzaal of als het lekker weer is, buiten voor het Huiken.

Voor de aanwezigen is er een lunch georganiseerd tussen 12.00-13.30 uur, in zaal 2+3

 

Nieuwe of gewijzigde spelregels ( zaal 2)

Gerard Broekema zal van 09.00-10.00 aan belangstellenden (iedereen die competitie speelt en fluit) uitleg geven over de wijzigen die de Nevobo heeft doorgevoerd.

 

DWF ( zaal 1)

Gerrit Mulder zal als wedstrijdsecretaris een presentatie maken over het digitale wedstrijdformulier (DWF). EVV zal met ingang van het nieuwe seizoen de wedstrijden digitaal gaan tellen. De (digitale) uitleg zal de gehele dag te zien in zaal 1.

 

Fysiotherapeut/Forca Fit (zaal 1 )

Op deze zaterdag zullen fysiotherapeut Mathijs Frik en sportschool ForcaFit wederom aanwezig zijn. Zij zullen enkele (fitness) toestellen meenemen. Heb je vragen of wil je een van de toestellen proberen, zoek hen op in zaal 1. Als EVV hebben we afspraken met Mathijs en ForcaFit gemaakt om ondersteuning te bieden op het fysieke vlak gedurende het seizoen.

 

Sportartikelen met korting ( hal ’t Huiken)

Als leverancier van sportartikelen, is Intersport Meijers uit Nunspeet bereid gevonden zijn bijdrage te leveren aan deze dag. Tegen aantrekkelijke prijzen kan je schoenen en kleding aanschaffen.

 

Heren1:

De heren spelen op deze zaterdagavond ( gepland 19.00) de voorronde van de nationale beker in Sneek. Daarom staan er voor hen geen wedstrijden gepland in het Huiken.

Ik hoop dat iedereen een fijne startdag mag hebben en dat we gezamenlijk kunnen beginnen aan een mooi en nieuw volleybalseizoen.

Henk de Man, TC

Contact opnemen met de webmaster