Startdag versus monumentendag…


Heeeeyyy Heeenoch🤗,

Nou nou dat is alweer een tijdje geleden, ik gok met beachvolleybal (al vraag ik me af of jij dat nog weet🍺🙊)
Maar het was weer een mooi toernooi👍🏼, prima weer☀️ en heerlijke broodjes hamburger😜🍔.
Heel de vereniging draait weer op volle toeren💪🏼ongetwijfeld de meeste mensen hebben weer enorme spierpijnen…. Ik kan daar voor het eerst niet over mee praten🤓
Ik twijfel nog een beetje of ik dit als positief of negatief iets moet zien… Heerlijk hoor zo’n “sportloze” zomer😎🍟🍸💁🏼, maar ja ik ben ook geen 20 meer (of 30…) dus het lichaam heeft nog wel een soort van “opvoeding” nodig. Weet je het voeden lukt wel, vakantietijd… een extra biertje, een patatje, ijsje, wijntje, bitterballetje, 🚬 , het blijft allemaal zo rond de heupen, buik plakken😫. Mannen hebben daar natuurlijk minder last van….  Maar ja daar tegenover staat, die eeuwige vrijheid✌🏼️, en voor mij is dat natuurlijk, vooral psychisch, heel prettig😇, niet die eeuwige spagaat, tussen gezin en team🙄 En hoe fijn dat ik nu met de startdag, heerlijk naar het Botterweekend/open monumentendag kan… Eindelijk na al die jaren “mag” ik de kerktoren ⛪️beklimmen, i.p.v. foto’s maken, sportschoenen kopen, nieuwe tenues passen en een driekamp volleyballen. (Al die treden is natuurlijk wel een behoorlijke calorie verbranding🤔..mooi dan gooi ik er nog een 🍫tegenaan😋)

Hoe bevalt het bij H1 eigenlijk? Nog wat nieuwe teammies erbij? Ik hoorde iets over Mark Posthuma??  En hoe bevalt het “strenge regime” van Harry? Worden jullie ook echt afgebeuld, of is dat de interpretatie van een paar poessies uit jullie team🐱?
Ik begreep dat jullie er volgende week niet bij zijn i.v.m. een bekerwedstrijd, zet’m op👊🏼en we spreken elkaar 👋🏼

Groetiesss Marieke

Ik wilde eigenlijk vanmorgen naar de sportschool…. Niet gelukt🙈 maar ja ik was dan ook heel druk met dit stukje schrijven, volgende week dan maar🏋🏽 (denk ik..)

Contact opnemen met de webmaster