Trick or treat….


Zaterdag 28 oktober 16.45  vertrokken we uit Elburg om om half 7 in Schalkhaar tegen Avior Dames 2 een lekker potje te ballen. Met flinke gas op die lolly vrolijk op weg naar de sporthal. Aangezien Naomi nog herstellende van een blessure is, was Petra ook mee.

17.45 zaten we in de kantine waar we werden getrakteerd op heftige harde muziek van dj’s (ze hadden straks Halloween feestavond…). Petra had nog een heerlijke appelkokostaart gebakken, wat heerlijk smaakte bij het sapje en het praatje van Herjan. Iets met lekker ballen vanavond en andere kleur volleybal dan vorig jaar. Het was lastig te horen met die harde muziek in een iets te kleine ruimte … maar…de taart smaakte heerlijk.

Na haartjes, staartjes, make-up en zes keer naar de wc te zijn geweest begonnen we met inlopen en inslaan. We hadden er zin in en zouden er een mooie pot van maken. De eerste set ging vlot voorbij en het liep, ehm niet echt. Gewoon niet zeg maar… 25-16 verloren. Nieuwe poging in de tweede set. Deze verliep niet heel veel beter. Wel wat mooie punten gemaakt maar helaas meer (onnodige) opslagfouten, netfouten en wat andere fouten die je kan bedenken bij het woord ‘volleybal’ 25-20.

Nouw meiden, dit hebben we vaker meegemaakt. Een twee-nul achterstand en dan toch nog terug komen en winnen.’ Dat deden we dan ook maar de derde set. Het liep beter, meer enthousiasme, wat minder fouten, we maakte het Avior wat moeilijker door een hogere service druk op te leggen en wat meer via het blok te slaan. 22-25 gewonnen. Vierde set, ‘lets do this’…..ehm 25-15 verloren….. Heel jammer, we hebben allemaal de hele wedstrijd ons niveau niet kunnen halen… en oke zij speelden goed. Maar wij hadden ze het moeilijker kunnen en moeten maken….

Kortom… trick or treat?….. ehm nou, eigenlijk een soort van rare horror avond…. Niet eens een drankje meer kunnen doen in de kantine vanwege een Halloween feest en dus ook niet de bon meer kunnen afrekenen van voor de wedstrijd… dank je wel voor de drankjes.

Met piepende bandjes, een punt in de kofferbak en gas op die lolly naar huis en genieten van de avond en extra lange nacht….. heerlijk een uurtje langer in bed kunnen blijven liggen (als je geen kinderen hebt).

Zaterdag 11 november trakteren wij ons zelf op een leuke en goede (snoep) pot met misschien wel een overwinning tegen Blok EVC in Vaassen om 18.30 Misschien tot dan, Juki! J

Contact opnemen met de webmaster