Week van de scheidsrechter!


Van zaterdag 6 t/m zondag 14 oktober 2018 is het Week van de Scheidsrechter. Een goed moment om je scheidsrechter een keer extra in het zonnetje te zetten.

De week van de Scheidsrechter is bedoeld om scheidsrechters de waardering te geven die ze verdienen. De aanwezigheid van een scheidsrechter wordt vaak voor kennisgeving aangenomen. Toch zijn ze net zo belangrijk en onmisbaar als alle andere deelnemers aan een wedstrijd. In de maand oktober vindt, sportbreed, de Week van de Scheidsrechter plaats.

Alle verenigingen en/of teams worden opgeroepen één keer in het seizoen de official in het zonnetje te zetten en te bedanken. Zo gaf volleybalvereniging Atalante vorig jaar elke scheidsrechter een speciaal ontbijtbordje. Maar wat anders leuks of lekkers wordt vast ook in dank ontvangen. 🙂 🙂 Zo’n blijk van waardering, hoe klein of groot, geeft de official weer extra motivatie en energie. Een goede reden om mee te doen! En wil je nog een groter podium voor je scheidsrechter? Deel dan via twitter en facebook je berichtjes met #scheidsbedankt en #volleyscheids.

Contact opnemen met de webmaster