Weer een overwinning voor H2!!!!!

Afgelopen donderdag moesten we in Hattem een wedstrijd spelen. De wedstrijd zou om kwart over 9 beginnen dus om niet te laat te zijn vertrokken we om kwart voor 8. Helaas hadden ze in Hattem de boel niet zo goed geregeld en moesten we tot kwart voor 10 wachten voordat we een keer met inspelen konden beginnen.

Eerste set:

Om 10 over 10 begonnen we met de wedstrijd en het lange wachten had ons duidelijk geen goed gedaan. We begonnen erg slapjes aan de wedstrijd en de tegenstander kon hierdoor bij ons in de buurt blijven. Kees paste halverwege de eerste set een wissel toe (Patrick voor Ferdinand). en Patrick liet merken dat hij het waard was in het veld te staan en scoorde direct 2 punten. Toen begon het spel te lopen en konden we de set naar ons toetrekken. Toch was het verschil nog niet echt heel groot.

Tweede set:

De tweede set begonnen we wat scherper, maar door wat foutjes bleef onze tegenstander toch nog in de buurt. Dankzij enkele goede aanvallen van oa. Sibren wisten we toch weer weg te lopen van Hattem en ook deze set wonnen we weer. Het enige nadeel was dat we niet het werkelijke verschil lieten zien, want steeds kon Hattem bijblijven door onnodige fouten van ons.

Derde set:

In het begin van deze set waren we beter dan Hattem, maar op de 1 of andere manier wisten we niet ver genoeg weg te lopen van ze. Nadat Kees weer eens wat wissels had toegepast, die ten goede kwamen aan de verdediging, begon het weer te lopen en wisten we ook deze set weer te winnen.

Vierde set:

Deze set waren we vastbesloten om te laten zien dat we het beste team waren. Omdat de overwinning toch al zeker was durfden we wat meer risico te nemen en dat wierp zijn vruchten af. Door middel van wat aces (Evert-Jan, Ferdinand, Patrick en Julian) wisten we bij de tegenstander de irritatiegrens te bereiken (Ons uitbundige gejuich na een ace wordt niet overal gewaardeerdJ). Een tegenstander begon zijn team uit te schelden( Hetgeen Kees erg amusant vond) en we wisten eenvoudig naar een 17-7 voorsprong weg te lopen. Toen we op 24-8 stonden kwam er bij Hattem iemand aan de service die ons toch nog wat ‘angstige’ minuten bezorgde. Uiteindelijk wist onze aanvoerder Evert-Jan het winnende punt te maken en konden we met een fantastisch(maar vermoeid) gevoel op huis aan.

Hoewel het wel erg laat was geworden (iemand had zich zelfs de volgende dag verslapen) waren we toch superblij met deze overwinning. Aanstaande donderdag komt Vaassen op bezoek en zullen we weer proberen door goed spel punten te behalen. Iedereen is natuurlijk weer van harte welkom om half 8. Tot dan!!!!

Heren 2 wenst de volgende personen te bedanken: –          Kees voor het ons naar de overwinning leiden –          René voor het rijden en voor de éénmanswave in de fantastische akoestiek van Hattem –          De tegenstander –          B1 voor hun fantastische online aanmoedigingen