Winst of een vrij weekend?!


Dinsdag 28 november mochten wij thuis bekeren tegen dynamo dames 2. Na een 4-0 verlies vrijdagavond 17 november tegen dynamo dames 4 waren we er op gebrand om te revanche tegen het mooie Apeldoorn.

Maar eerst hadden wij op vrijdagavond 24 november een gezellig teamuitje en zijn we heerlijk wezen eten in Zwolle bij Uno. Dat ging eerst behoorlijk chaotisch aan toe maar naar 2 rondes verder begon iedereen het door te krijgen(Iets met 5 mensen om 1 ipad..). Ik moet zeggen het personeel maakte het ons ook niet makkelijk door gerechten aan de verkeerde kant van de tafel te zetten. Waardoor het een verrassing was wat je op het bord kreeg. Daarnaast heb ik de zoutpot en het slagroom regelmatig om mijn oren zien vliegen iets met 2 trainers en de 2 jongsten die elkaar die avond het leven zuur maakten. Na het eten zijn we als mooie afsluiting nog een drankje gedaan bij Saskia thuis en hebben we nog een fanatiek spel gespeeld.

A fijn terug naar na de bekerwedstrijd die voor ons op het programma stond. Eigenlijk wil ik er weinig over kwijt, zonde van de tekst die ik nu aan het typen ben maar goed ook in mindere tijden, moet je wat van je laten horen.

In de mooie nevobo app konden we zien dat zijruim boven aan in de derde divisie mee doen en dat we behoorlijk ons best mogen doen om een ronde verder te komen. Gelukkig vind ik dat je bij een beker altijd wint. Of je wint een vrije zaterdag of je mag een rondje verder. Een moeilijke keuze maar na een 4-0 op je broek is het toch wel lekker om dit te keer te winnen. En zo gingen we de wedstrijd er ook in, plezier maken en er voor vechten. De eerste set was dat alleen ver te zoeken. We kwamen er niet aan te pas en Dynamo speelde met ons. Daar ging onze afspraak, met een dramatische 25-5 eindigde deze set helaas voor Dynamo. Snel vergeten en laten zien dat we wat kunnen, op na de 2e set! De 2e set konden we goed meekomen en lieten we zien dat we wel een balletje kunnen slaan. Zelfs de trainer van dynamo begon het een beetje warmer te krijgen en begon toch wat meer te wisselen. Helaas kwamen we net op het einde wat te kort. Iets te veel eigen fouten en daardoor verliezen we de 2e set met 25-18. De 3e set kan ik kort over wezen, het was een tussenvorm van de 1e en 2e set. Met een 25-13 verliezen we de 3e set.

Helaas een 3-0 verlies, geen ronde verder in de beker. Als troostprijs wel een vrij weekend. Maar wij als dames 1 moet wel flink de bak in de gewone competitie. We hebben nog 3 wedstrijden te gaan voor de 2e helft begint en we zijn er op gebrand om punten te pakken. We hebben dus alle hulp nodig zoals je begrijpt. Dus bij deze een uitnodiging en kom ons aanmoedigen!

JOEJOE

Contact opnemen met de webmaster